Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OnePlus Pad 3
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Én szinte egy kukkot se értek a js hez, ezért inkább megkérdezem.
Van nekem egy js-em (neten találtam, aztán átalakítottam), egy ideig működött is, de aztán mintha meghalt volna egyes részei. Vagyis nemtudom, mert Mozilla Firefox alatt meg Opera alatt működik, igaz kicsit szaggat, de működik, de viszont az IE alatt nemanyira. Az oldal ahol meglehet tekinteni ezt: [link] Ott menjünk a Letöltés fülre és akkor egy Layer szerüséget hoz létre. Nemtudom h mi lehet annak a neve. De ha rámegyünk erre a layer szerüségre, ott valamelyik menüpontra akkor a háttere elszineződik és a betű szine is megváltozik. Ez régen működött is IE alatt de már ez nem.
Az IE a 435. sorra hívatkozik h ott van a gond. Inkábbnemillesztem ide be a teljes kódsort mert az elég hoszzú, inkább belinkelem azt. [link]. hozzá tartozik még a jó működéshez: [link] és [link].
ha tud valaki v.mi megoldást, azt köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OnePlus Pad 3
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Sopron és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest