Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPad topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Pánik a memóriapiacon
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Én szinte egy kukkot se értek a js hez, ezért inkább megkérdezem.
Van nekem egy js-em (neten találtam, aztán átalakítottam), egy ideig működött is, de aztán mintha meghalt volna egyes részei. Vagyis nemtudom, mert Mozilla Firefox alatt meg Opera alatt működik, igaz kicsit szaggat, de működik, de viszont az IE alatt nemanyira. Az oldal ahol meglehet tekinteni ezt: [link] Ott menjünk a Letöltés fülre és akkor egy Layer szerüséget hoz létre. Nemtudom h mi lehet annak a neve. De ha rámegyünk erre a layer szerüségre, ott valamelyik menüpontra akkor a háttere elszineződik és a betű szine is megváltozik. Ez régen működött is IE alatt de már ez nem.
Az IE a 435. sorra hívatkozik h ott van a gond. Inkábbnemillesztem ide be a teljes kódsort mert az elég hoszzú, inkább belinkelem azt. [link]. hozzá tartozik még a jó működéshez: [link] és [link].
ha tud valaki v.mi megoldást, azt köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Villanyszerelés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPad topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Dobosok ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- MEDION Erazer Major X20 Gamer laptop -40% i7-13700HX 16/1TB NVIDIA RTX 4070 8GB QHD 240Hz
- Seagate IronWolf 4TB HDD 100/100 Beszámítás OK!
- Lenovo LOQ 15IRH8 / i5-13500H / RTX 4060 / 16GB / garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 Ryzen 5 PRO 16GB RAM 256GB SSD FHD Touch 97% akku, szép állapotú
- ASUS Vivobook S15 OLED BAPE Edition (K5504VA) - Full Blue Bundle - 120Hz 3K OLED
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest