- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sötét fantasy eposszal csábítja potenciális vásárlóit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hővezető paszták
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Még Kheopsz fáraónak sem volt ilyen piramisa
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Én szinte egy kukkot se értek a js hez, ezért inkább megkérdezem.
Van nekem egy js-em (neten találtam, aztán átalakítottam), egy ideig működött is, de aztán mintha meghalt volna egyes részei. Vagyis nemtudom, mert Mozilla Firefox alatt meg Opera alatt működik, igaz kicsit szaggat, de működik, de viszont az IE alatt nemanyira. Az oldal ahol meglehet tekinteni ezt: [link] Ott menjünk a Letöltés fülre és akkor egy Layer szerüséget hoz létre. Nemtudom h mi lehet annak a neve. De ha rámegyünk erre a layer szerüségre, ott valamelyik menüpontra akkor a háttere elszineződik és a betű szine is megváltozik. Ez régen működött is IE alatt de már ez nem.
Az IE a 435. sorra hívatkozik h ott van a gond. Inkábbnemillesztem ide be a teljes kódsort mert az elég hoszzú, inkább belinkelem azt. [link]. hozzá tartozik még a jó működéshez: [link] és [link].
ha tud valaki v.mi megoldást, azt köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gitáros topic
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sötét fantasy eposszal csábítja potenciális vásárlóit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Újra raktáron! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4407, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest