Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Tudom, azért is írtam, hogy nem neked szólt.
Mondjuk ha már portable, ilyen tök egyszerű célokra jó az USBWebserver is.
Amúgy igazad van, hogy lightweightebb mindenképp bármilyen portable cuccos, de állandó, gyakran használt webszervernek Windows-on szerintem picit túl van erőltetve az Apache, miközben az IIS az én tapasztalataim szerint legalábbis jobban képes teljesíteni. Persze a szempont az szokott lenni, hogy legyen akkor már ugyanaz a környezet ilyen szempontból az, ami a céloldalon is van, de ha az alapvető rendszergazdai jellegű beállítások már stimmelnek itt is, ott is (nincs gond magával a kiszolgálással), akkor kevesebbszer szokott előjönni ez a probléma, mint a gondok inkább magával a webalkalmazással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eljött a Messenger.com vége
- Házimozi belépő szinten
- World of Tanks - MMO
- Bestbuy játékok
- Gumi és felni topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS 2028-ig!!! Asus Rog Xbox Ally X 24GB/1TB + prémium tok
- Garanciális Acer Predator Helios Neo 18 // i9-14900HX // 32GB RAM // 2TB SSD // RTX 4070
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 256GB NVMe gar
- Zenbook S 13 UX5304VA 13.3" 3K OLED i7-1355U 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Google Pixel 9a 128gb garanciás eladó!
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány- és Pedálkészlet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller Alza 2027.12.10-ig garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondjuk ha már portable, ilyen tök egyszerű célokra jó az