Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Tudom, azért is írtam, hogy nem neked szólt.
Mondjuk ha már portable, ilyen tök egyszerű célokra jó az USBWebserver is.
Amúgy igazad van, hogy lightweightebb mindenképp bármilyen portable cuccos, de állandó, gyakran használt webszervernek Windows-on szerintem picit túl van erőltetve az Apache, miközben az IIS az én tapasztalataim szerint legalábbis jobban képes teljesíteni. Persze a szempont az szokott lenni, hogy legyen akkor már ugyanaz a környezet ilyen szempontból az, ami a céloldalon is van, de ha az alapvető rendszergazdai jellegű beállítások már stimmelnek itt is, ott is (nincs gond magával a kiszolgálással), akkor kevesebbszer szokott előjönni ez a probléma, mint a gondok inkább magával a webalkalmazással.
Új hozzászólás Aktív témák
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Akko, Gateron, Haimu x Geon kapcsolók
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Mondjuk ha már portable, ilyen tök egyszerű célokra jó az