Hirdetés
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- DUNE médialejátszók topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
válasz
sztanozs #5538 üzenetére
Jelenleg a weboldalam ugy mukodik, hogy van egy valtozo amit feltoltok egy bizonyos ertekkel pl "alma". Ha megjelenik ez a szo automatikusan ajax postolja. Ezt ugy oldottam meg hogy az ajax postot hozza rendeltem egy gombhoz, aztan js-ben negadtam neki h minden 1,5mp-ben lenyomja egyszer a gombot. Miutan megtortent az ajax post nullazza a a valtozot. Igy az "alma" szo eltunik es csak ures valtozot postol. A celom az lenne hogy amint a valtozo erteket kap ajax postoljon es kivehessem ezt az idoziteses gombnyomkodast.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest