- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Steam Deck
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
válasz
sztanozs #5538 üzenetére
Jelenleg a weboldalam ugy mukodik, hogy van egy valtozo amit feltoltok egy bizonyos ertekkel pl "alma". Ha megjelenik ez a szo automatikusan ajax postolja. Ezt ugy oldottam meg hogy az ajax postot hozza rendeltem egy gombhoz, aztan js-ben negadtam neki h minden 1,5mp-ben lenyomja egyszer a gombot. Miutan megtortent az ajax post nullazza a a valtozot. Igy az "alma" szo eltunik es csak ures valtozot postol. A celom az lenne hogy amint a valtozo erteket kap ajax postoljon es kivehessem ezt az idoziteses gombnyomkodast.
-
zsolti_20
senior tag
válasz
PumpkinSeed #5528 üzenetére
Ha megadom neki hogy egy változó értékét vegye fel, azt kapom a szövegdobozban hogy "undefined". Viszont ha ehhez hozzá írok egy betűt vagy elveszek, akkor elkezd ajax postolni.
-
zsolti_20
senior tag
válasz
PumpkinSeed #5528 üzenetére
Van olyan megoldás, ahol ha új érték kerül be azonnal ajax postol? Mert ezzel az a gond, hogy ki kell menni a fókuszból.
-
zsolti_20
senior tag
válasz
PumpkinSeed #5526 üzenetére
Már majdnem tökéletesen működik. Egy dolog érdekelne még, hogy <input type="text" name="txt" value='' onchange="ajax_post()">
Ebben a sorban a value értékének, hogyan lehet egy változó értékét megadni?
-
zsolti_20
senior tag
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogyan oldható meg a következő probléma. Először is elkell mondanom, hogy most tanulom az alapokat JS-ből, hobbi szinten gyakorlok kérlek ne kövezettek meg.
Csináltam egy weboldalt ahol fellehet tölteni egy változó tartalmát pl.:
var x = 'amit beírsz a weboldalon'
Ennek a var x tartalmát szeretnék ajax posttal tovább küldeni PHP-ba. Ez már mind működik gombnyomásra. Beállítottam a gombnak egy időzítést, így nyomja a postot 1.5mp-ként. Gondolkodtam, hogy tovább kellene az egészet fejleszteni. Lehetséges olyat csinálni, hogy valami figyelje a változót értékét, és ha bekerül mondjuk egy "A" betű akkor automatikusan ugorjon az ajax posthoz?
Szval hogy ne gombbal működjön és postoljon fölöslegesen 1.5mp-ként, hanem a változóhoz kötve, így csak akkor postol ha valamit beírnak. A gombot szeretném elhagyni, hogy ne kelljen nyomogatni. Lehetséges ilyesmit elérni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Apple Watch
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest