Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- OLED monitor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
- Hobby elektronika
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
"Miért ne lehetne gyorsabb? Nem tudhatod.
"
Most ezt komolyan mondod? Szerinted ha először parse-olod a localStorage-ed tartalmát, majd a megfelelő elemet lekéred, az nem tart tovább, mint azonnal hozzáférni a változó tartalmához?"Miért? Mert leírtam, hogy mire használtam?
"
Valószínűleg simán előítélet a múltbeliek alapján.
Sorry. 
Egyébként mutathatnál egy konkrét use case-t, hátha nincs szükség külön adatbázisra, és megoldható localStorage vagy más adatstruktúra segítségével is. Vagy hát ahogy gondolod, ha nem akarsz, akkor ne, gondoltam hátha megkímélünk pár kör futásától.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 1TB használt, szép állapot 90% akku - 136 ciklus
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
"
"
Sorry.