Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Hobby elektronika
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- TCL LCD és LED TV-k
- Gamepad
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Köszi!
Még kérdezném, hogy mi a bevált módszer a JS funkciók bekötésére a HTML dokumentumban? Gondolok itt arra, hogy elég pl. egyszer bekötni a JQuery-t és még egy *js kiterjesztésű amibe a többi etc. JQuery funkcionalítás szerepel, vagy minden egyes funkcióra (pl a waypointsra, lightboxra ...) külön külön *js fájlt szoktatok létrehozni, és úgy bekötni a HTML head részébe? Konkrétan nálam most így néz ki, ez mennyire "szépen" van így pl.?Mondjuk waypointsra visszatérve, mert nem nyugszom, amíg meg nem oldom címszóval
.. hiába hoztam létre egy külön js fájlt amibe bemásoltam az ezen a linken található JS kódot, a htmlben meg egy p -tag -et elneveztem notify osztálynak, hiába görgetem le, nem hozza fel a figyelmeztető ablakot sehogyan sem és fogalmam sincs mit rontok el, mivel itt már szépen a JQuery library is be van kötve, szóval minden erőforrás rendelkezésre áll? Mit gondolsz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49mm Natural Titanium Case with Blue/Bright Blue Trail Loop - M/L
- ÚJ !! Apple MacBook Pro 14" M5 10 CPU / 10 GPU / 16 GB RAM / 512GB - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Huawei Mateview 34 Standard (3440x1440 165Hz) ultrawide monitor
- Gen 4.0 vertikális VGA bovid
- Riser 20cm gen 4.0 16x
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 12 64GB - Kártyafüggetlen, Fekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- Pixel 6a
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Még kérdezném, hogy mi a bevált módszer a JS funkciók bekötésére a HTML dokumentumban? Gondolok itt arra, hogy elég pl. egyszer bekötni a JQuery-t és még egy *js kiterjesztésű amibe a többi etc. JQuery funkcionalítás szerepel, vagy minden egyes funkcióra (pl a waypointsra, lightboxra ...) külön külön *js fájlt szoktatok létrehozni, és úgy bekötni a HTML head részébe? Konkrétan nálam most így néz ki, ez mennyire "szépen" van