Hirdetés
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Hát nézd, az egyik Java-ra íródott, de fel lehet okosítani pluginekkel, hogy valahogy működjön js fejlesztésre, a másik meg direkt erre készül, ha az összefoglalóból az jön le, hogy a Netbeans is tudja ugyanazt akkor lehet úgy is van. Én egyetemen végig Netbeanst használtam, utána pedig Eclipse-t Java fejlesztésre, most meg Webstormot JS-re, a három közül egyértelműen a WS a legjobb IDE ha személyes véleményemet kérdezed. Eclipse nekem logikátlan, lassú, és nem is tetszik a kezelőfelülete, Netbeanst már jobban szeretem, az jobban bejött mint IDE, de ott meg picit sem foglalkoztam a konfigurálhatóságával. A WS-nek tényleg az a legnagyobb gondja, hogy fizetős, de cserébe van rendes support is

Új hozzászólás Aktív témák
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest