Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Pánik a memóriapiacon
- 3DMark (2013) eredmények
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemkriszt98
tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Érthető volt és amikor azt mondtam, hogy a body végére azt úgy értettem, hogy a záró tag elé
Mea culpa.(#4161) Jim-Y: Működik
Az a helyzet, hogy eleinte kézzel írtam be s mikor láttam, hogy nem megy jött a CTRl + C, CTRL+V és véletlenül úgy maradt. Egyébkén az miért van hogy ha így nyitom meg: localhost/img/base.html akkor nem megy de ha ip címmel akkor működik ?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mea culpa.
Az a helyzet, hogy eleinte kézzel írtam be s mikor láttam, hogy nem megy jött a CTRl + C, CTRL+V és véletlenül úgy maradt. Egyébkén az miért van hogy ha így nyitom meg: localhost/img/base.html akkor nem megy de ha ip címmel akkor működik ?