Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

De végülis megoldható, ha sorbarendezed az összes nevet, és ahogy végigmész rajtuk ciklusban, figyeled hogy az egyező szakasz szóhatáron ér-e véget (ugyanaz a gyártó), vagy az első szó közben (új gyártó kezdődik).

Kell egy objektum ahova gyűjtöd az eredményt ( gyártó -> termék[] ), meg az utoljára feldolgozott elem, és mehet.

Mondjuk az a para, hogy a Rockstar Energy Blue és Rockstar Energy Red stringekből az jön ki, hogy a gyártó "Rockstar Energy" :U

Fujj de utálom az ilyet...

Legközelebb lőjetek le hamarabb, ha elkezdek baromságokat írogatni :DDD

Az előző rant a gyártó meghatározásról irreleváns, mert a "DB"-ben megvan. A feladat egy kis adattranszformálás: csoportosítani a termékeket a gyártó szerint, majd gyártónként megkeresni az egyező szövegek minimumát, és ebből összeállítani egy objektumot, vagy valamit.

Ez az underscore.js segítségével pofonegyszerű.

Össze is dobtam JSFiddle-ön. :) Bátorkodtam annyit változtatni, hogy a bemenetet JSON-re átkonvertáltam regexekkel, és kis csalással csempésztem be az inputdata változóba.

A kimeneten látszik, hogy pl. a Rockstar Energy termékekben a közös rész a "Rockstar ". A 28 Blacknél meg semmi a Schwarze Dose miatt.

Új hozzászólás Aktív témák