Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Milyen házat vegyek?
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
megalover
tag
Kedves Programozó Társaim!
Segítségeteket szeretném kérni, de az is lehet hogy ez egy kivitelezhetetlen feladat lesz... én előre szóltam!
Szóval adott a probléma: oldalba ágyazott youtube videón szeretnék javascripttel "magától kattintást" végeztetni. Tudom-tudom, van itt egy "swf object" nevű kisebb probléma, hogy ti. a lejátszót vezérlő 'player' objektum, amire kattintani kellene, az nem egy rendes html elem hanem benne van egy ilyen swf object-be applikálva... Na most hogyan lehet ezt megoldani, vagy ha nem lehet sehogyan, akkor arról győzzetek meg alaposan engem... 
Köszi:
megalover
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic Toughbook CF-XZ6-1,12",QHD,2 az 1-ben, i5-7300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval adott a probléma: oldalba ágyazott youtube videón szeretnék javascripttel "magától kattintást" végeztetni. Tudom-tudom, van itt egy "swf object" nevű kisebb probléma, hogy ti. a lejátszót vezérlő 'player' objektum, amire kattintani kellene, az nem egy rendes html elem hanem benne van egy ilyen swf object-be applikálva... Na most hogyan lehet ezt megoldani, vagy ha nem lehet sehogyan, akkor arról győzzetek meg alaposan engem...