- ASUS notebook topic
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Hogyhogy nem kezeli le? A második utasítás meg se fog hívódni, mert az exceptiontől kiszáll abból a belső blokkból. Ez a dolgok természetes rendje, a második függvényhívásig nem jut el a program se try blokkban, se anélkül, ha kivételt dob az első.
Igen-igen, ezt tudom, pont erre irányult a kérdés, hogy hogy lehetne a második utasítást is lekezelni ugyanabban a try-ban, csak nem tudtam jól megfogalmazni :/
Egyébként köszönöm az ötleteket, pont ilyen válaszra számítottam, ámbár amiket írtál azokat ismertem. Ezek az én függvényeim, nem csinálnak semmit, csak az első a jQuery objektumhoz "simán" hozzáfűzött függvény, míg a második a jQuery.prototype-hoz fűzött, az első azért dob biztosan kivételt, mert a függvényt a deklarált objektum után hoztam létre, így a meghívott objektumnak nem lesz showText() metódusa, míg a második esetben, prototype-nál igen, így az nem dob kivételt. Innen jött a kérdés
De akkor mostmár tudom, hogy ahogy írtam úgy semmiképp nem lehet, köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest