Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Blu ray írás és írási hiba
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
papa019
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
A térkép már inicializálva van ezelőtt a kód előtt. Ezzel annyit csinálok, hogy az adatbázisból lekért adatokból kirajzolom először a polygonokat és ennek az adatait akartam átvinni a másik függvénynek. Mindegyik polygon rendelkezik egy click és egy rightclick listenerrel, előbbire egy buborék jön fel, amiben csak szimplán kiírom az adatait, míg utóbbi esetben egy menü, amiben lehet választani, hogy törlöm vagy szerkesztem a polygont. Mindkét esetben szükségem van az adataira. A kódban csak a neve szerepelt, egyébként azóta már belekerült a leírása, címe, kategóriája, stb.
A data tömbben a területek adatai sorban vannak (abban a sorrendben, ahogy az adatbázisban), viszont azt nem értem, hogy miért baj, hogy a pop() függvénnyel veszem ki belőle az adatokat, mert szerintem ebben az esetben teljesen irreleváns az, hogy milyen sorrendben rajzolom fel a térképre a területeket. Bár mindketten írtátok, hogy érdemes lenne sorban. Az én megoldásomnak (fordított sorrend) milyen hátulütője lehet a későbbiekben?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) AMD Ryzen 3 1200 4-Core 3.1GHz - AM4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest