Hirdetés
- Fujifilm X
- Őszköszöntő hardverkeverék
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED monitor topic
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
őstag
válasz
Sk8erPeter #2622 üzenetére
Akkor már csak IE8 alatt tesztelem
Kipróbáltam az általad másolt kódot még akkor, amikor láttam a JSBint-ben...egész pontosan így nézett ki:
document.onkeydown=mozgat;
function mozgat(e)
{
var nyomott = (e.which) ? e.which : e.keyCode;
...
}Így is jön a "which értéke NULL, vagy nem objektum" üzenet. Ami érdekes, mivel neki a which-el nem kellene foglalkozni, ha csak nem mindjárt a vizsgálandó értékkel van a baj.
Ezért próbaként változtattam így:
var nyomott = (e.keyCode) ? e.keyCode: e.which;
Ekkor pedig "keyCode értéke NULL, vagy nem objektum" jött...tehát arra gondolnék nem az ellenőrzésnél van a baj, hanem eleve nem is ad át az esemény karakterkódot
Ez létezhet? És mint írtam, a JSBint-nél is ezt csinálja. Most már komolyan nem tudom, hogy az IE8 a bugos, vagy a kódom. Még arra tudok gondolni, hogy valamiért nem jó helyen van a fókusz...de akkor meg miért csak IE8 alatt?
(Elnézést a sok szenvedésért, de tényleg nem tudom felfogni...)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest