Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nyernéd az irodai csúnyapulcsi-versenyt? A Microsoft segít!
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forza_JUVE
aktív tag
Sziasztok!
1 kis segítséget szeretnék kérni JavaScript-el kapcsolatosan, kicsit zöldfülű vagyok ugyanis!

Szóval van egy AudioPlayer scriptem, ami weblapon háttérzenét csinál. Tök jól működik is meg minden, egészen addig, amíg be nem teszem abba a HTML-be, ahol használnám.
Ott is működik, megjelenés, zenelejátszás tökjó, de nem tudok rajta kattintani egy gombjára sem ... csak úgy ott van.
Arra viszont rájöttem, hogy a CSS-vel lehet valami "baj", mert ha a HTML <head> részéből kiveszem a <link rel="stylesheet" href="res/common.css?v=3.0.5"> sort, akkor - nyilván szétesve de - megjelenik a HTML oldal, és a tetején az AudioPlayer kattintható is lesz, tehát OK.Na most olvastam vmi Modernizr scriptről a neten, ami viszont nekem kínai, de a HTML-ben a Doctype alatt van egy ilyen: <html lang="hu" class="no-js">
Lejjebb a <head> részében futtatja is ezt a scriptet:
<script src="res/modernizr-2.0.6.min.js"></script>Csak sejtem, hogy itt lehet a kutya elásva, de nem tudom a megoldást. Esetleg a CSS-ben kell valamit átírni?
Segítsetek pls!
Köszi előre is!!!

Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Asus ROG Delta II gamer fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest