- Akciókamerák
- Apple MacBook
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forza_JUVE
aktív tag
Sziasztok!
1 kis segítséget szeretnék kérni JavaScript-el kapcsolatosan, kicsit zöldfülű vagyok ugyanis!

Szóval van egy AudioPlayer scriptem, ami weblapon háttérzenét csinál. Tök jól működik is meg minden, egészen addig, amíg be nem teszem abba a HTML-be, ahol használnám.
Ott is működik, megjelenés, zenelejátszás tökjó, de nem tudok rajta kattintani egy gombjára sem ... csak úgy ott van.
Arra viszont rájöttem, hogy a CSS-vel lehet valami "baj", mert ha a HTML <head> részéből kiveszem a <link rel="stylesheet" href="res/common.css?v=3.0.5"> sort, akkor - nyilván szétesve de - megjelenik a HTML oldal, és a tetején az AudioPlayer kattintható is lesz, tehát OK.Na most olvastam vmi Modernizr scriptről a neten, ami viszont nekem kínai, de a HTML-ben a Doctype alatt van egy ilyen: <html lang="hu" class="no-js">
Lejjebb a <head> részében futtatja is ezt a scriptet:
<script src="res/modernizr-2.0.6.min.js"></script>Csak sejtem, hogy itt lehet a kutya elásva, de nem tudom a megoldást. Esetleg a CSS-ben kell valamit átírni?
Segítsetek pls!
Köszi előre is!!!

Új hozzászólás Aktív témák
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- Akciókamerák
- Apple MacBook
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Tőzsde és gazdaság
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Docker konténerizálás
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Sale.exe: 29.10.2025-ig Kedvezményes ár! 110.000ft!
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő