Hirdetés
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Forza_JUVE
üzenetére
Melyik ez az AudioPlayer?
Én azt javasolnám, hogy használd a nagyon jól testreszabható jPlayert, ez elvileg cross-browser módon működik, legalábbis elég sok böngészőre optimalizáltak, IE-re is.
Ahogy a linkelt példában látható, valami olyasmi nagy gombot tegyél be, hogy a felhasználó MINDENKÉPPEN le tudja állítani a zenét - de még jobbat mondok: csak tedd be a lejátszásra szolgáló gombot, de NE szólaltasd meg automatikusan a zenét. Hadd döntse el a felhasználó, egyáltalán szeretne-e zenét hallgatni, és ha igen, akkor mikor induljon a lejátszás!
Tehát nem muszáj kiszedned a zenehallgatási lehetőséget, de add a felhasználó kezébe a döntés jogát, mert azt szereti. Sokkal jobban értékelem én is az olyan oldalakat, ahol én dönthetem el, hogy kíváncsi vagyok-e az oldal tulaja által fontosnak tartott zenékre. -
Peter Kiss
őstag
válasz
Forza_JUVE
üzenetére
A Modernizr egy feature detector önmagában, olvass utána az oldalán. Btw, zene egy weboldalon nagyon nem jó ötlet, benne van a top 10 webes hülyeségben (a.k.a. amit a felhasználók gyűlölnek).
Új hozzászólás Aktív témák
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi