Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Siriusb
üzenetére
Továbbra is áll, amit írtam korábban, tehát nem törölhető JS-ből a cache, de mégis találtam módszert arra, hogy figyelmen kívül hagyja a korábban cache-elt elemeket, és új példányokat szedjen le a szerverről, itt: [link]
"You can call window.location.reload(true) to reload the current page. It will ignore any cached items and retrieve new copies of the page, css, images, JavaScript, etc from the server. This doesn't clear the whole cache, but has the affect of clearing the cache for the page you are on."Tehát:
window.location.reload(true);
Ezek szerint a true boolean azt adja meg, hogy újratöltse a szerverről az oldalt, és NE a böngésző cache-éből szedje le az adatokat, és ez szerintem már részben válasz is a kérdésre.
DE ha tényleg azt szeretnéd, hogy sose cache-eljen a böngésző, ha az adott oldalra navigál a felhasználó, akkor azt már nem JavaScriptből kell elintézni!
Majd írd le, konkrétan mi a célod, és akkor tovább gondolkodunk a megoldáson!
Új hozzászólás Aktív témák
- Akko, Gateron, Haimu x Geon kapcsolók
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest