Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Siriusb
üzenetére
Továbbra is áll, amit írtam korábban, tehát nem törölhető JS-ből a cache, de mégis találtam módszert arra, hogy figyelmen kívül hagyja a korábban cache-elt elemeket, és új példányokat szedjen le a szerverről, itt: [link]
"You can call window.location.reload(true) to reload the current page. It will ignore any cached items and retrieve new copies of the page, css, images, JavaScript, etc from the server. This doesn't clear the whole cache, but has the affect of clearing the cache for the page you are on."Tehát:
window.location.reload(true);
Ezek szerint a true boolean azt adja meg, hogy újratöltse a szerverről az oldalt, és NE a böngésző cache-éből szedje le az adatokat, és ez szerintem már részben válasz is a kérdésre.
DE ha tényleg azt szeretnéd, hogy sose cache-eljen a böngésző, ha az adott oldalra navigál a felhasználó, akkor azt már nem JavaScriptből kell elintézni!
Majd írd le, konkrétan mi a célod, és akkor tovább gondolkodunk a megoldáson!
Új hozzászólás Aktív témák
- A hardverek is kokárdát tűznek a hétvégén
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Androidos tablet topic
- Formula-1
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Eredeti játékok OFF topik
- Spórolós topik
- Autóhifi
- További aktív témák...
- Dell G15 5511 i7-11800H / RTX 3050 Ti 4GB / 16GB RAM / 512GB NVMe 15,6" FHD 120Hz WVA
- Eladó Apple iPhone 11 128GB piros (PRODUCT RED) színben
- Samsung Galaxy S25 512GB HIBÁTLAN!ÚJSZERŰ!Kártyafüggetlen
- Iphone 13 White 128Gb újszerű állapot, független
- Apple MacBook Air 2025 13.6" M4 10C/8C - 256 SSD - 16GB RAM - 3 ÉV GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- KTC M27P20P Pro 4K IPS MiniLED 160Hz 1ms 1000nit 10bit HDR G-Sync Vsync játékra munkára 1év Garancia
- Apple Airpad 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest