Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
tam@s
tag
válasz
Lortech
üzenetére
Köszönöm a hozzászólásod! Egyetértek veled, de elakadtam a magam fejlesztésében, és ezért jó lenne megnézni, hogy milyen vezérfonal mellett kellene haladnom, hogyan csinálják a nálam jobbak, hogyan épül fel a valóságban egy egyszerűbb játék. Túrom a netet, de gyenge példák vannak csak.
-
tam@s
tag
Sziasztok! Tanulási/fejlődési célból szeretnék leprogramozni egy játékot Javaban, egy Monopoly szerűt. Tudnátok segíteni, hogy merre induljak el, esetleg van valakinek egy alapszintű kódsora ilyesmire? Annyi lenne csak a kikötésem, hogy normális grafikája legyen, ne ilyen windows 95 szerű.
Van valamennyi alap szintű tudásom, kisebb félprogramokat írtam a munkahelyemen, Pythonban már jól alakulnak a dolgok, de most a Java-t szeretném megtanulni, valahogy elakadtam az autodidakta fejlődésben, és úgy gondolom, hogy ez továbblökne egy kicsit. Én szeretném megírni, vagy fejlesztgetni, csak az alapok kellenének, elég lenne egy tábla, meg hogy lépegetnek rajta a játékosok.
Megköszönök előre is minden segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- Gitárerősítő Boss Katana 50
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest