- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- OLED TV topic
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Mondjuk ehelyett a sok i-1-es szenvedés helyett szerintem szebb lenne úgy, ha 0-tól inicializálnád az i-t, és csak a kiíratásnál, tehát azon az egy helyen adnál hozzá 1-et.
System.out.println("Kerem az " + (i+1) + ". szamot:");
De ne vedd magadra, tudom, hogy az EREDETI kódban javítottad csak a hibát, csak akkor már legyen teljes a korrekció. -
Frigo
őstag
Ezt vedd meg ha majd megjelenik.Angolúl már elolvastam és egyik legjobb könyv a témában.Szinte mindent megtalálsz benne ami kell :SWING ,generics ,multi-thread ,inner class,JAR készítés etc...és alaposan kivesézi JAVA-s OOP működését is.Ráadásúl tele van képekkel így a vizuális tipusúaknak is érthetően van elmagyarázva.
-
x123456
aktív tag
Nekem még a régi, 1.2-es v. 1.3-as Javaról szóló kötetek vannak meg. Végülis nem rossz, ha tudsz angolul és elő tudod mellé venni a sun-os tutorialt is.
A saját példányomnál egy dolog zavar: a 3. kötet gyakorlatilag felesleges. A java ref.guide kissé felületesen magyarra fordított változata. -
x123456
aktív tag
C vagy C++?
Előbbinek nem sok hasznát veszed, attól tartok. Ha az angol nem okoz gondot, akkor The Really Big IndexIlletve egy Nagy Gusztáv (remélem, jól emlékszem) nevű tanár írását is érdemes megkeresni. Itt a topic-ban is ajánlották. Igaz, az még 1.3-as javaról szól és nem ír pl. a swing-ről...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple MacBook
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Aggódnak a cégvezetők, Trump még több Intel-üzletet akar
- Béta iOS-t használók topikja
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest