Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Milyen TV-t vegyek?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Apple MacBook
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát ez jó kérdés...igazából én annotáció párti vagyok. Elvileg azért találták ki az xml helyett/mellett mert időnként az xml képes volt elszabadulni és egy nagy kupac nehezen áttekinthető maszlag volt.
Az annotációk meg ott vannak az osztályok "felett"...szerintem átláthatóbb. Ez egy jogos és hasznos fejlesztés volt.
-
Sianis
addikt
Most kapásból pusztán elmélkedni tudok, de hátha:
- Véletlenül nem futtatod több szálból is ugyanazt a kérést?
- Esetleg a kétféle timeout ami látszólag ugyanannyira van állítva, nem eredményezi azt, hogy külön-külön önmaguk is indítanak még 1-1 kérést a timeout után?Esetleg debugger módban megnézném, hogy amikor fut a kérés akkor az pontosan honnan hívódott, a stacktraceben ennek szépen látszania kell.
Sianis
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Újszerű Sony A7 III, patona markolat, L-plate, 123k expo
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- Eladó Dune Pro Vision 4K
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Dell 5470 9. generációs üzleti laptop WIN 11/256GB NVMe SSD/8GB DDR4/FHD kijelző/1 év garancia/2020
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Silver Titanium- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest