- Nyaralás előtti hardverszemle
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
válasz
garage112 #9879 üzenetére
Szia, gyakorolj tovább, mert ez nem java.
Viccet félretéve. Azt már tudjuk, hogy mit kellene csinálnia, viszont nem írtad le, hogy ez helyett mit csinál.
Persze nem is fontos, hogy leírd nekünk, hiszen neked kell megértened. Javaslom, vegyél elő papírt, ceruzát, és szépen, apró lépésekben járd végig az utat egyesével, hogy a változók milyen értékeket vesznek fel, és a while, ill. for ciklusok feltételei igazként vagy hamisként térnek vissza. Minden egyes körben. Nyugi, nem lesz sok.
Legalább egyszer végig kell szenvedned magad ezen, hogy megértsd, mi miért történik. Később már könnyebb lesz.Ha megvan fejben, hogy mit csinál, akkor már csak azt kell kitalálnod, hogy a feltételekben lévő matekot hogyan kell átalakítanod, hogy az elvárásaid szerinti eredményt produkálja. A ciklusokban az a jó, hogy csak az első és a végső állapotot kell jól kimatekoznod, a kettő között az inkrementálás elvégzi a többit. Hajrá!
(Feltételeztem, hogy a nyelvi elemek működésével tisztában vagy, vagyis hogy mit csinál a while és for ciklus , meg az increment úgy általában.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest