Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Az első hardvertalálka az idei évben
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Plazma TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
dantes
tag
Jó, abban igazad van, hogy általános esetben, ha tényleg egy értelmes ciklusmag van, akkor a benne deklarált változók nem jönnek létre és szünnek meg minden iterációban. Ezt inkább csak szemantikailag lehet így képzelni.
A te hozzászólásodban meg az zavart, hogy csak simán kiraktad a ciklusmagból a változót.
Már így is túl sok volt erre a kérdésre. -
Lortech
addikt
Nem, nem mondtam ilyet.
Még azt sem mondtam, hogy pont ezt csinálja a fordító. C# alatt megmondom neked assemblyre, java-nál nem tudom. Szemantikailag viszont így kell elképzelni. Ha mondjuk egy újabb blokkba rakod az egészet, akkor mindjárt nem látszik kívülről..., de tök mindegy, nem találgattam, csak választ adtam, hogy kell elképzelni.
De te aztán még úgy jól tudod, írsz egy totál hülyeséget aztán én vagyok a hülye..
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SkyShowtime
- Hardcore café
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 32GB I 1TBSSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Még azt sem mondtam, hogy pont ezt csinálja a fordító. C# alatt megmondom neked assemblyre, java-nál nem tudom. Szemantikailag viszont így kell elképzelni. Ha mondjuk egy újabb blokkba rakod az egészet, akkor mindjárt nem látszik kívülről..., de tök mindegy, nem találgattam, csak választ adtam, hogy kell elképzelni.