- DUNE médialejátszók topicja
- Hobby elektronika
- Házi hangfal építés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASRock lapok általában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
válasz
vadasz70 #9131 üzenetére
Itt a leírás az engedélyezéshez. A lényeges az oldalon, hogy azt az url-t kell felvenned, ahol az applet megtalálható. Ez nem feltétlen ugyanaz, mint amit látsz a böngésző címsorában. A yatzy játék appletje a http://game03.playforia.net címről tölt be, ezt próbáld meg felvenni. De ez off szerintem itt, ez inkább üzemeltetéssel kapcsolatos problem.
És zárójelben még annyit, hogy szerintem keress inkább olyan oldalt, ahol nem applet-es játékok vannak, mert előbb utóbb egyik böngésző sem fogja az appleteket támogatni
-
disy68
aktív tag
válasz
vadasz70 #9129 üzenetére
Szerintem egy kicsit bővebben írd le, milyen játék, hol fut (böngésző/applet vagy asztali alkalmazás)? Mit írtál és milyen java console-ba (böngészőnél javascript console elérhető ugyebár)?
Amúgy a gondolatolvasó vénám azt mondatja, hogy Vezérlőpult (nézetnek kis ikonok) -> Java (vagy <java telepítési hely>/javacpl.exe) elindít ott security fül, lentebb állítod a szintet és ha valóban böngészős valamiről van szó, akkor hozzáadod a kivételekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Vegyszerek, permetezés, Élettani hatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen routert?
- Path of Exile (ARPG)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest