Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
válasz
vadasz70
üzenetére
Itt a leírás az engedélyezéshez. A lényeges az oldalon, hogy azt az url-t kell felvenned, ahol az applet megtalálható. Ez nem feltétlen ugyanaz, mint amit látsz a böngésző címsorában. A yatzy játék appletje a http://game03.playforia.net címről tölt be, ezt próbáld meg felvenni. De ez off szerintem itt, ez inkább üzemeltetéssel kapcsolatos problem.
És zárójelben még annyit, hogy szerintem keress inkább olyan oldalt, ahol nem applet-es játékok vannak, mert előbb utóbb egyik böngésző sem fogja az appleteket támogatni

-
disy68
aktív tag
válasz
vadasz70
üzenetére
Szerintem egy kicsit bővebben írd le, milyen játék, hol fut (böngésző/applet vagy asztali alkalmazás)? Mit írtál és milyen java console-ba (böngészőnél javascript console elérhető ugyebár)?
Amúgy a gondolatolvasó vénám azt mondatja, hogy Vezérlőpult (nézetnek kis ikonok) -> Java (vagy <java telepítési hely>/javacpl.exe) elindít ott security fül, lentebb állítod a szintet és ha valóban böngészős valamiről van szó, akkor hozzáadod a kivételekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- sony SS MF415
- Mini PC - Lenovo ThinkCentre M720q Tiny / i5-8400T - i5-8500T / NVMe /USB Type-C / HDMI / 27% számla
- FeiyuTech G5 stabilizátor, gimbal
- Ibasso dx240 dap zenelejátszó makulátlan állapotban összes tartozékával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 - TOUCH
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest