- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToMmY_hun
senior tag
Wildfly 8.2.0 és NetBeans 8.0.2 kombinációról tudok tapasztalatokat írni. Sajnos vannak eléggé nehezen megmagyarázható anomáliák, szinte minden esetben clean + build-del érdemes tesztelni ha localhoston futtatod az alkalmazásszervert. Nem egyszer volt olyan probléma, hogy néztük a kódot hosszú percekig a hiba keresése miatt, majd amikor már nem volt jobb ötletünk clean + build opciót választottunk és voilá, minden működött. További probléma az, hogy a wildfly csak egy módban tudja elindítani, tehát ha normálról át akarsz váltani debugba vagy fordítva, az Netbeans újraindítást igényel. Elvileg tudja, de gyakorlatilag nem.
A fenti problémákat leszámítva mással nem találkoztunk, ettől függetlenül a helyedben kipróbálnék valami más alkalmazásszerót. A NetBeans viszont jó választás, legalábbis az Eclipse-nél biztosan jobb. 
-
bambano
titán
-
Fogalmam nincs, legalább öt éve nem nyúltam NetBeanshez, és nem is tervezek ezen változtatni. Én mondjuk Spring Bootot szoktam mostanában használni, beágyazott Undertowval (de a default Tomcat is bőven elég lehet, vagy Jettyre átállni is csak pár sor a pom.xml-ben); semmi EE-s hókuszpókusz.
-
Persze, jó lehet az is, de nem biztos hogy a legköltséghatékonyabb. Egy Azure Web Site-on Java kódot futtatni macerás (Java 7-ig mondjuk lehetetlennek nem lehetetlen), legalábbis Tomcattel sikerült szerencsétlenkednem.
Ha esetleg GlassFish helyett jó lenne a Wildfly (szintén EE), az OpenShiftet tudom javasolni, ott elég könnyű összepakolni az alkalmazásszervert egy MySQL vagy Postgres DB-vel, aztán Gittel beküldöd rá az alkalmazásod, és megy.
-
bambano
titán
glassfish futtatásához elég egy unix account. ha adatbázisból elég a beépített derby (vagy utóda), akkor gyakorlatilag más nem kell hozzá. accot nem kapsz az egyetemen? mert ha nem, akkor bérelned kell egy vps-t, nem túl nagy összeg. vagy meg kell beszélned a témavezetőddel, hogy szerezzen neked futtatási lehetőséget.
a netbeans glassfish támogatása verziófüggő, a régebbiekben nincs, csak tomcat támogatás. de amit a netbeans tomcathez legyárt, az simán megy egy helyesen konfigurált glassfishben. az új netbeansekben van 3-as glassfish támogatás, azokkal még ennyi gond sincs.
-
floatr
veterán
Esetleg ha már egyébként valami rendszerbe akarod illeszteni, könnyen lehet h ott van a StringUtils a felhasználható elemek közt
-
M_AND_Ms
veterán
Nem elegáns, de velős
public static void main(String[] args) {
Integer parseInt = null;
try {
parseInt = Integer.parseInt(args[0]);
} catch (NumberFormatException e) {
System.out.println("Hiba! Nem szám");
return;
}
System.out.println("Ok! Ez szám: " + parseInt);
}Szerk: ahogy Aethelstone is javasolta
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Igen az utóbbira gondoltam én is, csak a megvalósításában még nem vagyok annyira perfekt"
Nem nagy művészet:
http://prohardver.hu/tema/java_topic/hsz_6769-6769.html -
-
WonderCSabo
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Dell P3421W - (3440x1440 , PBP/PIP,KVM,USB-C)
- MSI Vanguard SOC RTX 5080 16GB (2 év garancia)
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 219 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A fenti problémákat leszámítva mással nem találkoztunk, ettől függetlenül a helyedben kipróbálnék valami más alkalmazásszerót. A NetBeans viszont jó választás, legalábbis az Eclipse-nél biztosan jobb. 
Sehol nem használnak Swinget a való világban.