Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
java.util.TreeMap első körben jónak tűnik szerintem, ha nincs szükség perzisztenciára. Ha kell perzisztencia, akkor valami lightweight DB-t kell keresni, van jó pár minden igénynek megfelelően. Vagy egy rendes nagy DB-t. Vagy ha kell HA is, akkor valami gridet, ami replikál a nodeok között. El lehet ezt bonyolítani.

-
disy68
aktív tag
Lehet én nem értem a kérdést. Ha magára a request-response szerkezete a kérdés, akkor innen válogathatsz.
A formátum, mint JSON is eléggé adja magát, bár használhatsz xml-t is, többletmunkát nem okoz egyik sem java oldalon.
Ha a "betenni-kivenni" azt jelenti, hogy perzisztálnád az adatokat, amiket szűrni szeretnél egyszerűen, akkor valamilyen adatbázis használata is célszerű lehet.
Szóval az induláshoz a kulcsszavak
Spring Boot, @Restcontroller, Jackson, Hibernate, MySQLis lehetnek akár.Persze ha te üzeneteket fogadsz, akkor érdemes lehet autentikáción is gondolkodni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Eladó egy fekete Yamaha AG03 MKII keverő / külső hangkártya!
- Gigabyte GA-P35-DS4 LGA775 alaplap, Xeon X5450 CPU, 4 GB DDR2 RAM
- Meta Quest 3 (512 Gb) + Elite strap + 3m link kábel
- Hibátlan HP 250 G4 notebook (laptop) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest