- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
válasz
Atlantisz48 #7916 üzenetére
Ha komolyabban szeretnél foglalkozni a dologgal, telepíts egy IDE-t magadnak (IntelliJ Idea, Eclipse, Netbeans, akármi), sok szenvedéstől kímél meg, ha ebben írod a programod.
Ugyanis fordítási hibád van, és ezek azonnal jelzik neked. Időnként még használható javítást is tudnak prezentálni. Bár az üzenet egyértelmű: a Thread.sleep() metódus ellenőrzött kivételt dob, amivel neked kezdened kell valamit.
Vagy elkapod, és "kezeled":try {
while (idozito < 5){
System.out.print("*");
Thread.sleep(500);
idozito = idozito + 1;
}
} catch (InterruptedException e) {
// a te esetedben ilyen amúgyse fog történni, de kezelni kötelező
System.err.println("Bajci van! Valami kilőtte alólam a szálat.");
e.printStackTrace();
}Vagy továbbpasszolod a kivételt a hívónak a stacken eggyel feljebb, vagyis a ciklust tartalmazó metódusod végére a paraméterek után odabiggyeszted a throws InterruptedException szavakat. Ilyenkor viszont a hívóban kell kezelned a problémát... vagy onnan is továbbküldöd... teheted ezt egészen addig, amíg el nem éred a main metódust, de ha az sem kezeli, akkor a programod a kivételdobás pillanatában rövid úton le fog állni (mivel a kivételt senki sem kezelte le).
Kis szösszenet az InterruptedExcpetion-ről.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest