- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon Kindle
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- Micro Four Thirds
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
bucsupeti #6549 üzenetére
Minimum egy i5-ös, 8+GB RAM, egy jobb intel integrált video és 6+ cellás akku. Ez eléggé energiatakarékos is, hogy kábel nélkül pár órát tudd használni. SSD-ről nem tudok nyilatkozni, de kicsit még tartok az élettartamától -- nagyobb rendszerek, alkalmazásszerverek esetén jól jöhet
-
beleszólok
senior tag
válasz
bucsupeti #6549 üzenetére
Azt kihagytad, hogy nagyságrendileg mennyi rá a keret.
Így elég nehéz.
Nekem a kis játszadozásaimhoz elég egy virtualboxban futó linux 2-3GB RAM-mal (eclipse + xubuntu), egy több mint három éves Dell Latitude gépen, i5-2520m procival.
Ennél sokkal erősebb talán nem kell, ha nem valami extrém dologra fejlesztesz, de kiindulva az esetleges későbbi igényekből:min i5 kategóriájú, hardveres virtualizációt támogató processzor (nem vagyok képben, hogy most mik vannak, az i7 szerintem felesleges - a hardveres virtualizáció azért fontos, mert előbb vagy utóbb, de rákényszerülsz, hogy virtuális gépe(ke)t is futtass.
RAM-ból 16G azt hiszem, mostanság már majdhogynem alap.
Amit fontosnak tartok: minél nagyobb felbontású kijelző/monitor. Ha nem akarod sokat hurcolni, akkor valahol 15" körüli méret, ha hurcolni is akarod, akkor inkább külső billentyűzet és monitor a mindennapos munkára.
A kijelző lehetőleg matt - ez úgy vettem észre, nem egyedi igény részemről, sokan utálják a csillogó képernyőt.Típust nem mernék ajánlani. Régebben Thinkpad-re szavaztam volna (T60, T61 még jó gépek voltak), amíg nem volt Dell gépem, addig második helyen a Dell állt (Latitude vagy... asszem, precision ami fölötte van), mióta van, azóta nem tudom szeretni őket.
(egy elfogadható Latitude konfig közel fél milla!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövedelem
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kicsit később jelenik meg a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon Kindle
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged