Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Alapvetően üzleti logikára koncentrálok a legtöbbször. Nekem kifejezetten jó, ha nullptr van, mert az exception megszakítja a tranzakciókat. Ha optional-t használnék akkor egy if-ben kéne eldobni a kivételt. A kapcsolódó rétegben try-catch néha szokott lenni, de legtöbbször azt is rábízom a konténer hibakezelésére, amit delegálok egy konkrét komponensnek. Ehhez képest az optional csak gurigázás a pamutgombolyaggal
Nem mondom, néha jobb választás lehet, mivel a kivételek kezelése nem feltétlenül cél. Ilyenkor a mechanizmus teljesítménye jobb tud lenni egy if-else megoldással, de ez inkább szépészeti megoldás. Ha valakinek ez problémát okoz, akkor el tudom képzelni ahogy egy merészebb JS frameworktől kifolyik a szeme.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- OTP Bank topic
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED monitor topik
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Synology NAS
- Intel találgatós topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- 7DB 60GB SSD eladó kedvező áron
- HP EliteBook 830 G8 i5-11gen//16GB//256SSD//13.3 " FHD Bang&Olufsen hang
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged