- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Micro Four Thirds
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
Szerintem azt nem úszod meg, hogy egy Javaban írt böngészo"t ne rakj az alkalmazásba. Ez egy Swing komponens, ami chromiumot futtat a háttérben: http://www.teamdev.com/jxbrowser
Onnantól kezdve pedig már csak a megfelelo" URL-t kell összraknod, és beadnod neki:
Static Maps API Version 2 – Entwicklerhandbuch
Direkt a koordináták hogyan jeleníted meg, azt nem tudom, annak a fenti oldalon nézz utána.
-
axioma
veterán
Van olyan kodreszlet a kezemben, ami megoldja egy adott reszlet megjelenteset, de mar akkor ugy voltunk vele, hogy nem tul publikus progiban macska farkan bojt (de hulye marketinges akarta), igy bevallaltuk hogy jogilag nem tiszta teljesen. De abban pontok jelolese nem volt, csak terkepreszlet kirajzolas.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LEGO klub
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Medence topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A5000 16GB 1 év gar
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest