Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Semmi. Ha nem parancssoros klienst használsz, hanem pl. Source Tree-t, akkor meg épp az ellenkező igaz.
-
Jim-Y
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Meg veletlenul se akarok flame-wart inditani, en szerencsere linuxon fejlesztek, de 5 ismerosombol, akikkel ilyenrol beszelgettem 5 rossznak erzi, hogy windowson kell dolgoznia. Lehet csak 4-el beszelgettem, de nem lehet veletlen a 100%-os arany
De mondom, ez olyan mint a Android / iOS vita, en nem akarok ilyenbe belefolyni, nalunk a terminal eleg frekventaltan hasznaljuk a napi munka soran, ezt windowson kinszenvedes lenne veghez vinni. -
Aethelstone
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nem nekem lett szegezve a kérdés, de azért megpingetem. Igazából semmi, de az igazi férfi Linuxon fejleszt

Csak egy adalék, nem akarok flémet.
Egy német fejlesztővel dolgoztam pár hétig, aki világ életében Windows-on fejlesztett. GWT alapú volt a projekt, ugyanolyan gépeink voltak csak ő W7-en, én Ubuntu 12.04-en toltam. Meglepődve jelentette ki pár nap után, hogy Mein Gott, a Te rendszereden sokkal gyorsabban fordul a cucc, mint az enyémen

Nyilván sokmindentől függ, de jó kis történet

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Borderlands 4
- Horgász topik
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 16GB 512GB FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De mondom, ez olyan mint a Android / iOS vita, en nem akarok ilyenbe belefolyni, nalunk a terminal eleg frekventaltan hasznaljuk a napi munka soran, ezt windowson kinszenvedes lenne veghez vinni.