Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Semmi. Ha nem parancssoros klienst használsz, hanem pl. Source Tree-t, akkor meg épp az ellenkező igaz.
-
Jim-Y
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Meg veletlenul se akarok flame-wart inditani, en szerencsere linuxon fejlesztek, de 5 ismerosombol, akikkel ilyenrol beszelgettem 5 rossznak erzi, hogy windowson kell dolgoznia. Lehet csak 4-el beszelgettem, de nem lehet veletlen a 100%-os arany
De mondom, ez olyan mint a Android / iOS vita, en nem akarok ilyenbe belefolyni, nalunk a terminal eleg frekventaltan hasznaljuk a napi munka soran, ezt windowson kinszenvedes lenne veghez vinni. -
Aethelstone
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nem nekem lett szegezve a kérdés, de azért megpingetem. Igazából semmi, de az igazi férfi Linuxon fejleszt

Csak egy adalék, nem akarok flémet.
Egy német fejlesztővel dolgoztam pár hétig, aki világ életében Windows-on fejlesztett. GWT alapú volt a projekt, ugyanolyan gépeink voltak csak ő W7-en, én Ubuntu 12.04-en toltam. Meglepődve jelentette ki pár nap után, hogy Mein Gott, a Te rendszereden sokkal gyorsabban fordul a cucc, mint az enyémen

Nyilván sokmindentől függ, de jó kis történet

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini-ITX
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Gamer PC
- SAMSUNG Galaxy Watch 4 Classic 46mm - Ezüst - LTE - BluTooth - WiFi - GPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52 XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Bialetti kézi kávéőrlő
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De mondom, ez olyan mint a Android / iOS vita, en nem akarok ilyenbe belefolyni, nalunk a terminal eleg frekventaltan hasznaljuk a napi munka soran, ezt windowson kinszenvedes lenne veghez vinni.