- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Kvantumcéghez csatlakozott a Nokia korábbi vezérigazgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
válasz
Aethelstone #6065 üzenetére
Ez igy nem igaz, GWT-s projektet fejlesztunk kb ugyanolyan gepeken osx,win,linux es a build ido a hibahataron belul van. Mindegyikre van tok jo terminal, mindegyikkel ugyanazt meg lehet csinalni mint a masikkal, szerintem amator ez az os nacisag.
-
n00n
őstag
válasz
Cégnél a Windowsos (7) fejlesztőinknek 2-3x tovább tart összevadászni és telepíteni a fejlesztőkörnyezetüket, mint aki Linuxon (Ubuntu 14.04) fejleszt. Windowson sokszor hegeszteni kell, ami Linuxon out of box megy. Nem mondom, hogy nem lehet, hogy máshol fordított a helyzet. Nálunk ezt tapasztaltam.
-
válasz
Nem tudom, mit csinal az igazi ferfi, de az igazi mernok azt csinalja, ami a legegyszerubben elvezeti a celjahoz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest