- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-v-
addikt
Lehet igazad van, de attol ez meg nekem mindig egy fos marad
Persze megszokni mindent meg lehet, meg beletanulni ... De ahogy Winkler szokta mondani, altalaban ezek a "meg kell szokni" dolgok siman csak azt jelentik, hogy szar
Az meg, hogy luxus lenne kikerulni ... Nem tudom, eddig sikerult. Meg sokaknak sikerul, siman nem mennek el UI-t fejleszteni es ennyi. Persze valamikor luxus valamit kikerulni vagy ignoralni, es igen, hulye nem vagyok, hogy ha csinalni kell valamit aminek a legjobb modja jelenleg ez vagy az, akkor azt csak azert kikeruljem mert nem szeretem. Ertelmes mernok ilyet nyilvan nem csinal ...Jo de verpistike kettot akkor mar javascript ui fejlesztonek hivjak ...
De a listat lementem koszi -
Jim-Y
veterán
Lejárt...
Utóbbira, hogy ne csak a szám járjon, álljon itt 2 képzeletbeli eset:
1: vérpistike, aki szerint szar a js, nekiáll js-t használni. Mit csinál? Nyit egy szövegszerkesztőt, mondjuk vi-t, és elkezd javascriptben kódolni valamit, html, css, meg js ugye. Esetleg leszedi a jquery-t, mert a csapból is az folyik. Eset vége, vérpistike elkönyveli magában, hogy szar a js.
2: vérpistike 2, aki azért már eltöltött pár hónapot/évet a nyelvvel, még ha csak elméleti szinten is, követi a nyelv eseményeit, így tudja, hogy milyen hasznos eszközök állnak a rendlkezésére.
1: leszedi a Webstorm-ot, ami egy durván jó IDE javascripthez.
2: felteszi a nodejs-t
3: felteszi a grunt-ot npm-el.
4: beállítja a gruntot automatikus hintelésre, jasmine-al / mocha-val / karma-val megvalósít egy test-driven developmentet.
5: tudja, hogy mit vár el az apptól, tudja, hogy majd milyen web-service-eket akar hívni, milyen funkciókat akar megvalósítani, ezért már előre megírja a teszt-eseteket, és ehhez mérten valósítja meg a funkciókat.
6: vagy használja a browserify-t, vagy a RequireJS-t a modularizációra, így hosszú távon is fenntartható, és könnyen fejleszthető lesz a rendszer
7: leszed valami 3rd party lightweight library-t, hogy a DOM manipuláció egyszerűbb legyen, esetleg valamilyen templating rendszert
8: használja a Kaplan féle grid-et.Hoppá story end, és egy fasza kis kliens app kerekedett belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- E-roller topik
- Autós topik
- Formula-1
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- 7DB 60GB SSD eladó kedvező áron
- HP EliteBook 830 G8 i5-11gen//16GB//256SSD//13.3 " FHD Bang&Olufsen hang
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest