- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen monitort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-v-
addikt
Lehet igazad van, de attol ez meg nekem mindig egy fos marad
Persze megszokni mindent meg lehet, meg beletanulni ... De ahogy Winkler szokta mondani, altalaban ezek a "meg kell szokni" dolgok siman csak azt jelentik, hogy szar
Az meg, hogy luxus lenne kikerulni ... Nem tudom, eddig sikerult. Meg sokaknak sikerul, siman nem mennek el UI-t fejleszteni es ennyi. Persze valamikor luxus valamit kikerulni vagy ignoralni, es igen, hulye nem vagyok, hogy ha csinalni kell valamit aminek a legjobb modja jelenleg ez vagy az, akkor azt csak azert kikeruljem mert nem szeretem. Ertelmes mernok ilyet nyilvan nem csinal ...Jo de verpistike kettot akkor mar javascript ui fejlesztonek hivjak ...
De a listat lementem koszi -
Jim-Y
veterán
Lejárt...
Utóbbira, hogy ne csak a szám járjon, álljon itt 2 képzeletbeli eset:
1: vérpistike, aki szerint szar a js, nekiáll js-t használni. Mit csinál? Nyit egy szövegszerkesztőt, mondjuk vi-t, és elkezd javascriptben kódolni valamit, html, css, meg js ugye. Esetleg leszedi a jquery-t, mert a csapból is az folyik. Eset vége, vérpistike elkönyveli magában, hogy szar a js.
2: vérpistike 2, aki azért már eltöltött pár hónapot/évet a nyelvvel, még ha csak elméleti szinten is, követi a nyelv eseményeit, így tudja, hogy milyen hasznos eszközök állnak a rendlkezésére.
1: leszedi a Webstorm-ot, ami egy durván jó IDE javascripthez.
2: felteszi a nodejs-t
3: felteszi a grunt-ot npm-el.
4: beállítja a gruntot automatikus hintelésre, jasmine-al / mocha-val / karma-val megvalósít egy test-driven developmentet.
5: tudja, hogy mit vár el az apptól, tudja, hogy majd milyen web-service-eket akar hívni, milyen funkciókat akar megvalósítani, ezért már előre megírja a teszt-eseteket, és ehhez mérten valósítja meg a funkciókat.
6: vagy használja a browserify-t, vagy a RequireJS-t a modularizációra, így hosszú távon is fenntartható, és könnyen fejleszthető lesz a rendszer
7: leszed valami 3rd party lightweight library-t, hogy a DOM manipuláció egyszerűbb legyen, esetleg valamilyen templating rendszert
8: használja a Kaplan féle grid-et.Hoppá story end, és egy fasza kis kliens app kerekedett belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Villanyszerelés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Okos Otthon / Smart Home
- Fotók, videók mobillal
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Kalacskepu: Elb*szott Radeon X1950 Pro megjavítása
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3312, 94% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3274, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest