Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Androidban nagyon ritka, hirtelen csak az IBinder jut eszembe. De nem is értettem, hogy miért nem konzisztensek magukkal.
sutszi: Ezeknek az elnevezéseknek nincs sok értelme manapság. Régen pl. volt a Hungarian notation, meg ilyenek, ezek mind azért voltak, mert nem volt egyértelmű, hogy egy változó, osztály, stb. pontosan micsoda is. De manapság az iszonyat okos IDEkkel ez teljességgel felesleges, mert rögtön látod a színéből, ikonjából, stb. Egyébként ezt nem csak én mondom, hanem Uncle Bob is.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Használt gamer/ workstation laptop felvásárlás TÉNYLEG magas áron!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest