Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Samsung LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
válasz
Drizzt
üzenetére
Ettől féltem. (Próbálok többek, több kérdésére is választ adni, nem csak neked.)
Amin dolgozom, az egy céges JAVA backend library. A valós feladat, hogy az ügyfél listákat tudjon létrehozni egy adott parent-child business object-ből (listánként vagy csak az egyik, vagy csak a másik). A listáknak azonban különböző saját tulajdonságaik lehetnek (jó lenne ha dinamikusan lehetne őket kreálni és nem kéne folyton a CD-t dolgoztatni), sőt maguk a kapcsolatok is változó változókkal bírnak. Tehát egy BO többször is szerepelhet a listában, ha a kapcsolatnak mások a paraméterei.
Az egyszerűen menne, hogy lepéldányosítok egy közös interfészt, de az nem oldja meg, hogy minden új típusú listára új osztályt kéne csinálnom. Ha csinálok egy lista osztályt és abba dobok egy "tömböt" a plusz paraméterekről, akkor viszont azokat folyton cast-olnom kellene. Ezért gondoltam, hogy inkább csinálok ahhoz is egy marker interfészt, plusz bele az említett függvényt a lehetséges értékekkel és akkor a kliens oldalon nulla tudással lehet kezelni a dolgot.
A backend-nél arra gondoltam, hogy ha foreign key-t szeretnék a különböző paraméterekre, akkor az macerásabb. Listatípusonként tudok csinálni egy táblát, a típusleíróba meg beírom a hozzátartozó tábla nevét, de kicsit mókolásnak érzem.
De bármennyire is keresek, nem találok rá elegáns megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Samsung Galaxy S25 12/256GB Navy Blue (Gari: 2029.04.10)
- POWERCOLOR RX 9070 XT 16GB GDDR6 RED DEVIL - Új, 2 év gari - Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 OC Eladó!
- BIZTOSÍTÁSSAL iPad Pro 13 M4 Ezüst + Apple Pencil Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- White GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest