- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi hangfal építés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Aethelstone #10539 üzenetére
Lustaság*
-
axioma
veterán
válasz
Aethelstone #10539 üzenetére
Az a baj h legyinthetnek de az mar kiveri a biztositekot hogy irracionalis megoldast csinalnak. Atterveztek, full tipusos [eddig jo], de ehhez 'en' a szamolo rutin mondjam meg melyikkel akarom hasznalni [implnev.class]. Mert hogy csak igy lehet. Magyarul, atnezve az atalakitast, csak nem akarjak h naluk legyen default. Ez mar reg nem a tipusossagrol szol... Megmodositottam offline ugy [azaz lehetseges, szoval vegulis +1 nap alatt kiderult a valasz, h o"k erveltek rosszul -- bar tovabbra is randa, rosszabb mint volt, karbantarthatalanabb], hogy jojjon 'toluk' default, mi a velemenyuk - a vicc hogy azt meg egy darab if miatt [hogy jofej legyek es ne null-t adjak at ha a default-ot kerem] le-felesleges-bonyolitasozta. Ja ok Londonban ulnek csak en Mo-on...
Mind1, egyelore dokumentalom az egyet nem ertesemet, mar ha benne marad nalam az implementacio megadasa a calc-os osztalyban, aztan ha telik a pohar [mert kozben a manager fonoknek meg en vagyok lasu mig ok ezen ulnek] akkor aktivalom a linkedin-emet...
Viszont sokat javult a generic-ekrol a tudasom, eddig ahhoz hasonlitanam mint nyelvtudasnal a passziv szokincset, hat most beaktivaltak ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest