Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Maduro szerint venezuelai gyerekek gyártják majd az NVIDIA chipjeit
- Léghűtés topik
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
> de ezzel szemben a konténer tud írni a host file system-re.
Hat, vagy nem ir sehova (total RO a teljes FS a konteneren belul), vagy adsz neki irhato mountot (ezt te szabalyozod), vagy szeparalt volume-ot adsz neki. Szoval nem, nem tud irni a hostra, ha te nem szeretned.
> A másik a hálózat, nem teljesen szabályozom én, és telenyomja az iptables táblámat mindennel.
--iptables=false... es kesz, innentol nem csinal semmit az iptables szabalyaiddal, ha nem akarod.
> Ezenkívül a loggolás se úgy van megoldva ahogy egy normális rendszernél ugyanis szó szerint csákánnyal kell ütni, hogy kihányja a logokat.
Nem ertem. X kulonbozo log target van, azt csinalsz vele, amit akarsz.
> Ami tetőzi, hogy az egymásközötti kommunikációt linkeléssel lehet a legegyszerűbben megoldani, ami amúgy megnyitja a teljes container-t a host fele is.
Ez nagyon reg lehetett, rendes networking van, a kontener pont azt latja, amit engedsz neki. Nalunk pl. a kontenerek nem latjak a hostot egyaltalan, nincs is nethozzaferesuk, pedig a hostnak van.
Persze az lxc is jo, de szerintem masra, mas kornyezetben.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Alkoholista nevelde
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Házimozi belépő szinten
- eBay
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Thinkpad P1 Gen5 16" 4K+ IPS i7-12800H RTX A4500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ID Cooling Frozn A610 minden tartozékával, jótállással
- NAGYON SZÉP!!! Dell Latitude 7420 i7-1185G7 16 GB RAM 512 GB SSD Magyar v.bill
- P15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SZÉP ÁLLAPOT!!!! Dell Latitude 7490 i5-8350U 16GB 512GB SSD Magyar v.bill
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest