Hirdetés
- OLED monitor topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Teljesítmény az van dögivel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Nem akarok hülyeséget mondani, de ha nem applet-ként csinálod a dolgokat, akkor a szerverre felrakott Java application simán kezeli a szerveren lévő file-okat. Lehet, hogy nem olyan szép egy Java frame, amint leugrik a böngészőből, de legalább normálisan lehetne file-t kezelni. Ha nagy hülyeséget mondtam, akkor bocsika.
Ami az én problémámat illeti, MI-t írni szerintem a legnehezebb programozási feladat. Eddig úgy viselkedik, mint egy kutya, amelyik nincs betanítva
Egészen mást csinál, mint amit én szeretnék. Olvastam valahol egy oldalon, hogy lehet olyan progikat csinálni, amik fejlődnek idővel. Remélem, hogy ez is ilyen, mert egyelőre nagyon buta. Írt már valaki MI-t Java-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- OLED monitor topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Teljesítmény az van dögivel
- Foxpost
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egészen mást csinál, mint amit én szeretnék. Olvastam valahol egy oldalon, hogy lehet olyan progikat csinálni, amik fejlődnek idővel. Remélem, hogy ez is ilyen, mert egyelőre nagyon buta. Írt már valaki MI-t Java-ban?