Hirdetés
- Végre kíméletesen fog bánni a CPU-val a Corsair méregdrága PC-je
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OCCT - Overclock Checking Tool
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Home/Nest
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Nem akarok hülyeséget mondani, de ha nem applet-ként csinálod a dolgokat, akkor a szerverre felrakott Java application simán kezeli a szerveren lévő file-okat. Lehet, hogy nem olyan szép egy Java frame, amint leugrik a böngészőből, de legalább normálisan lehetne file-t kezelni. Ha nagy hülyeséget mondtam, akkor bocsika.
Ami az én problémámat illeti, MI-t írni szerintem a legnehezebb programozási feladat. Eddig úgy viselkedik, mint egy kutya, amelyik nincs betanítva
Egészen mást csinál, mint amit én szeretnék. Olvastam valahol egy oldalon, hogy lehet olyan progikat csinálni, amik fejlődnek idővel. Remélem, hogy ez is ilyen, mert egyelőre nagyon buta. Írt már valaki MI-t Java-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Végre kíméletesen fog bánni a CPU-val a Corsair méregdrága PC-je
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Android szakmai topik
- Wuthering Waves
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hobby rádiós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OCCT - Overclock Checking Tool
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Egészen mást csinál, mint amit én szeretnék. Olvastam valahol egy oldalon, hogy lehet olyan progikat csinálni, amik fejlődnek idővel. Remélem, hogy ez is ilyen, mert egyelőre nagyon buta. Írt már valaki MI-t Java-ban?