- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
M_AND_Ms
üzenetére
Belepörgettem én is kíváncsiságból, mivel már sokszor előkerült itt is, de csak az első részbe.
Szerintem ez a "leegyszerűsített" magyar nyelvezet nem igazán segíti elő a későbbi továbbfejlődést. A magyar volta miatt is vannak benne olyan se füle, se farka meghatározások, kifejezések, amik szerintem csak félreviszik a dolgot a későbbiekben. Ha valaki komolyan java-t, programozást akar tanulni, megkerülhetetlen az angol nyelvű szakszöveg megértésének képessége, ezt el kell fogadni, és ne is legyen cél a megkerülése, mert később csak hátránya származik belőle.
Azt se mondanám rá, hogy biztos alapokat ezzel a könyvvel kell lerakni. Sok mindent próbál érinteni programozás témakörben, és még azon is túl, de éppen ezért sok mindent felületesen tárgyal csak, sem a JAVA rész nem erős benne, sem a bevezető részek. Nem helyettesít egy rendes bevinfót, egy rendes programozás alapozót, OOP alapozót.
Tele van olyan rövid, felsorolásszerű meghatározással, amik közül némelyik önmagában is meg tudna tölteni fejezeteket, és csak azért szerepel egy néhány soros meghatározás róla, hogy majd be lehessen vasalni.
Ez egy tankönyv, ez a legpozitívabb, amit el tudok mondani róla.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- iPhone topik
- Gitáros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő