Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Na megint itt vagyok a bonyolult problémámmal. Szóval a forrsában lévő progival van továbbra is gondunk. Az első linken a legutóbbi verzió van, és nem értem a hiba okát. Elvileg azt csináljuk, hogy mindig egy ArrayList-be rakjuk a visszadott (Enumeration-ből már kiszedett) Successor-okat. Ez az első két szinten még jól is működik, mert pl kihagyja a 3-as szülőt, mert a hozzá tartozó Successor nem felel meg a validOperators metódusnak. Ezután azonban megbolondul. Minden Successoron végigmegy, és bár elvileg az Enumeration-ok üresek, mégis állandóan ad hozzá Successor-okat, így a 3. szinten már 15 Successor van, holott csak 5 kellene, hogy legyen. Remélem, hogy érthetően fogalmaztam. Azt kellene megtalálni, hogy miért nem fut le rendesen, ráadásul Exception-t is dob a végén. Elvileg ezeket a listákat berakjuk majd a főlistába (fésűs szerkezet), és a kilépési feltétel a (0,0 false) State lesz.
A második linken egy működő, de csak 2 szintig futó verzió van.
[link]
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Mini-ITX
- Linux felhasználók OFF topikja
- Napelem
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Asus B85M-Plus + I3-4170 Processzor
- QNAP TS-932X - 10 gigabites NAS - 5x4TB HDD + 4x400G SSD
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple Watch Series 7 41mm NIKE GPS
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest