Hirdetés
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyomtató topik
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Nem tudtam megállni, és teszteltem, úgy néz ki működik. Ahogy átnéztem a kódodat, rájöttem, hogy az enyém túlságosan körülményes, a tied viszont lényegretörő. Az egyik tanáromnak is írtam már, aki azt ajánlotta, hogy vigyázzak, mivel én String tömben tárolom a dolgokat, és a sima == csak referencia, inkább használjak equals() tagfüggvényt, mert az ő szavaival élve a ''programom egy időzített bomba''. Remélem, hogy azzal már rendesen működni fog, most már csak egy alap mesterséges intelligencia kell bele, aztán mehet a dolog.
Apró megjegyzés, hogy rájöttem (mivel ma tanultuk
), hogy hogyan lehet képet betölteni (kicsit eltér az Applet-ek képbetöltésétől): Szóval valahogy így kell:
Image img=Toolkit.getDefaultToolkit().getImage(''kep.jpg'');
utána pedig paint()-ben g.drawImage(img,0,0,this). Apró szépséghiba, hogy a kép nem jelenik meg. Vajon miért nem? Add metódus nincs képekhez, requestFocus() nem kell neki, tehát elvileg már látnom kellene a képet. De mégsem látok semmit. Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Nyomtató topik
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- TP-Link RE700X AX3000 Rage Extender
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), hogy hogyan lehet képet betölteni (kicsit eltér az Applet-ek képbetöltésétől): Szóval valahogy így kell: