- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Szerintem, ha értesz a Groovy-hoz, vagy előtte fejlesztettél a Ruby in Rail-ben akkor a Grails-ben lehet "közepes" méretű alkalmazást is készíteni. Kicsiket, szerintem tényleg gyorsan lehet létrehozni.
De valahogy én is úgy látom (bár perfekt nem vagyok még), hogy csak kisebbekhez használható jól és gyorsan.
De majd a nyár végén erre visszatérhetünk, akkor már a Spring-et is ismerni fogom. (Bár a Grails elméletben a Spring-re épül, és ők is támogatják, de valahogy van egy butított hegesztett érzése az egésznek még... nekem)
Azonban a MongoDB driver Grails alá, hááááát, nem olyan jó... (Nekem nem tetszik)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged