Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mini PC
- Milyen monitort vegyek?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poro
csendes tag
Nézd, egyvalami biztos, mégpedig, hogy a Java rendben van. Amit belinkeletem az egy applet volt, ami a házi feladatom volt java-ból (analóg óra, stopper, naptár, ébresztő-csak villog) primitív, de fő, hogy mükszik
A chat.hu-dal más baj lehet. Jó lenne, ha kicsit közelebbről specifikálnád a problémát.
Mit jelent:
-a belépés gombra kattintva nem történik semmi:
->nem ugrik elő a bejelentkezés ablak
->vagy előugrik, de üres
Kérdések:
van-e az exploreredben az Eszközök menü alatt Sun Java Console parancs
-ha van, akkor nézd meg, mit ír ki. Ha az első sorban 1.5.0_01 van, akkor hurrá.
Explorerben Eszközök/internetbeállítások/biztonság/egyéni szint
/active scripting-- engedélyezve van?
A másik böngészőt sajna nem ismerem. Explorerben megpróbálhatod, hogy felírod mi hogy volt beállítva, engedélyezed a dolgokat és csak a chat.hu-t nézed. Ha nem mükszik, akkor passz, ha igen, akkor lehet egyenként megkeresni, melyik is lehetett a gond.
na üdv!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th i7-1165G7/16GB/512/FHD/Magyar
- Toshiba 500 GB 2,5 Notebook HDD
- VTX AMD Radeon HD 6870 1 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest