- Milyen nyomtatót vegyek?
- Gaming notebook topik
- Fujifilm X
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen videókártyát?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
válasz
skoda12 #11686 üzenetére
Ezek szerint akkor olyan dolgokba kötöttél bele, amibe felesleges lett volna?
Ha nem, akkor most hagyod elrothadni a kódot?
Mindezt azért, mert a csapatod tagjai nem alkalmazzák a közösen elfogadott kódolási irányelveket. (Gondolom, közösen fogadtátok el. Sőt gondolom, időnként felül is vizsgáljátok azokat.)
És azért is, mert páran nem elég érettek a felnőtt viselkedésre? Akik a tévedésekre való rámutatást nem fejlődési lehetőségnek, hanem személyes sértésnek veszik.Mindezekből következően saját magad és voltaképp még a crybaby csapattársaidat is megszívatod az egyre jobban degradálódó kóminőséggel. Megéri? Azon csapattársaid, akik jó minőséget állíta(ná)nak elő, őket is a gányolás keserédes mezejére száműzöd ezzel. Nem?
Amúgy abszolút egytértek a mondandód első felével, én sem vagyok büszke az 5 éve írt kódomra, hát még az 1997-ben írtakra.
Viszont ez azt is jelenti, hogy ma már sokkal jobbat tudok alkotni, és holnap mégjobbat fogok tudni. A sun is biztosan jobbat írna ma, mint, amit most látunk belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest