- Gyártófüggetlen H170/Z170 (LGA1151) alaplapok topicja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Asztrofotózás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
válasz
skoda12
üzenetére
Ezek szerint akkor olyan dolgokba kötöttél bele, amibe felesleges lett volna?
Ha nem, akkor most hagyod elrothadni a kódot?
Mindezt azért, mert a csapatod tagjai nem alkalmazzák a közösen elfogadott kódolási irányelveket. (Gondolom, közösen fogadtátok el. Sőt gondolom, időnként felül is vizsgáljátok azokat.)
És azért is, mert páran nem elég érettek a felnőtt viselkedésre? Akik a tévedésekre való rámutatást nem fejlődési lehetőségnek, hanem személyes sértésnek veszik.Mindezekből következően saját magad és voltaképp még a crybaby csapattársaidat is megszívatod az egyre jobban degradálódó kóminőséggel. Megéri? Azon csapattársaid, akik jó minőséget állíta(ná)nak elő, őket is a gányolás keserédes mezejére száműzöd ezzel. Nem?
Amúgy abszolút egytértek a mondandód első felével, én sem vagyok büszke az 5 éve írt kódomra, hát még az 1997-ben írtakra.
Viszont ez azt is jelenti, hogy ma már sokkal jobbat tudok alkotni, és holnap mégjobbat fogok tudni. A sun is biztosan jobbat írna ma, mint, amit most látunk belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont ez azt is jelenti, hogy ma már sokkal jobbat tudok alkotni, és holnap mégjobbat fogok tudni. A sun is biztosan jobbat írna ma, mint, amit most látunk belőle.