- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Valami baja van a tápomnak
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
togvau
senior tag
Hello
Csináltam egy sql view-et, ami ugyan azt adja vissza mint az eredeti tábla, csak picit módosítva (előjelet cserél pár szám mezőben).
Gondoltam, csak simán származtatom az eredeti classból az új entity-t, ami tök üres, mert mindent tartalmaz az eredeti, csak a @table name más.
Na hát elszállt, egy értelmetlen exceptionnal mindig, egy értelmetlen nevű oszlop hiányára hivatkozva, amit az SQL kiíratással sem lehet beazonosítani.
Akkor is elszállt, ha nincs is lekérdezés az új entityvel, hanem a régivel, eltelt egy kis idő, hogy rájöjjek, az új entityt el kell tűntetni, és jó lesz a régi... komolyan kiválóan van megcsinálva ezA lényeg, hogy a hibaüzenetek egyikére rákeresve, arra találtam, hogy itt konkrétan közös táblát akar találni, pedig nekem az kellene, hogy semmi közük egymáshoz, csak a struktúra ugyan az. Erre találtam az @Inheritance annotációt, aminek typejaiban nincs olyan, hogy ne inheritáljon semmit.
Most copy paste-ként származtatás nélkül jók az új entityk, de ez csúnya. Hogy lehet elérni, hogy felejtse el azt, hogy bármi közöset keressen a szülő, és az új entityben? @MappedSuperclass ugye nem jó, mert mindkettőnek entity-nek kell lennie, a szülőnek, és a gyereknek is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Call of Duty: Black Ops 6
- Borderlands 4 teszt
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- VGA kibeszélő offtopik
- PlayStation 4
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Építő/felújító topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- IPHONE 17 PRO NARANCS 256GB, 3 év garanciával, bontott,aktiválatlan, űzletből, beszámitás lehetséges
- iPhone 15 256GB Black eladó
- Karcmentes Független Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium 96% ! 3Hó Jótállás
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i7-1185G7/32GB/1TB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Hibátlan Lenovo P14s Gen5 AMD Ryzen 5 8540U /16GB 512GB SSD/HUN BILL
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest