Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
togvau
senior tag
Hello
Csináltam egy sql view-et, ami ugyan azt adja vissza mint az eredeti tábla, csak picit módosítva (előjelet cserél pár szám mezőben).
Gondoltam, csak simán származtatom az eredeti classból az új entity-t, ami tök üres, mert mindent tartalmaz az eredeti, csak a @table name más.
Na hát elszállt, egy értelmetlen exceptionnal mindig, egy értelmetlen nevű oszlop hiányára hivatkozva, amit az SQL kiíratással sem lehet beazonosítani.
Akkor is elszállt, ha nincs is lekérdezés az új entityvel, hanem a régivel, eltelt egy kis idő, hogy rájöjjek, az új entityt el kell tűntetni, és jó lesz a régi... komolyan kiválóan van megcsinálva ez
A lényeg, hogy a hibaüzenetek egyikére rákeresve, arra találtam, hogy itt konkrétan közös táblát akar találni, pedig nekem az kellene, hogy semmi közük egymáshoz, csak a struktúra ugyan az. Erre találtam az @Inheritance annotációt, aminek typejaiban nincs olyan, hogy ne inheritáljon semmit.
Most copy paste-ként származtatás nélkül jók az új entityk, de ez csúnya. Hogy lehet elérni, hogy felejtse el azt, hogy bármi közöset keressen a szülő, és az új entityben? @MappedSuperclass ugye nem jó, mert mindkettőnek entity-nek kell lennie, a szülőnek, és a gyereknek is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Jövedelem
- Tárhely szolgáltató választás
- World of Tanks - MMO
- Fotók, videók mobillal
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Elite: Dangerous
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bezior X500 Pro Összehajtható elektromos összteleszkópos kerékpár
- Asus TUF F15 FX507ZC4 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium Megkímélt, gyári állapot!
- TUF F17 FX707VU 17.3 FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5060, 5070, 7070, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest