- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cazenove
csendes tag
Kérdés: Ha más ember tartja a prog gyakorlatot és a prog labort, akkor a nagy házinak a témáját és a javítását a laborvezető csinálja, ugye ?
Sajnos már az első héten kiderült, milyen szintkülönbségek vannak az oktatásban egyes tárgyak között. Egy két tanár előadásmódja egy jobb gimnáziumba sem állná meg a helyét.. A másik meg az, hogy a seniorok véleménye sem sokat ér, több is van aki velünk jár előadásra.. Mondjuk alapból sem keresem a társaságukat.
fmx: Titok
Dinter: Teljesen érthető a C kód, pedig én talán 2 hónapig tanultam programozást.
Én matek faktra jártam, de közép érettségit tettem. Egyáltalán nem kínai, amit az első héten leadtak. Talán a bsz1 volt számomra a legkönnyebben érthető. Viszont a fizika tűnik a léghúzósabbnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bluetooth hangszórók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen program, ami...?
- Háztartási gépek
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest