- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung QE65QN95AAT - QLED TV - hez 100 Mbit-es Ethernet port bővítése?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Léghűtés topik
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Erdei88 #3591 üzenetére
Nem akarok K-s procit, mert ~10 ezer a difi árban (47k vs 57k). Meg tudnám venni, de nem szeretnék 80-90 fokokat látni, ahogy azzal tele is van a net (az IBT így is verdesi a 75 fokot egy 17.5k-s hűtővel 100%-os fordulaton, 1.5k-s pasztával; ezt egyébként a hang miatt vettem). A másik indok pedig az, hogy alapon is elég a 3450 (E8400@4GHz-ről váltottam). Amit most csinálok az szimpla játék. Nincs fent semmilyen benchmark program, nem gerjedek rá, jelenleg azt sem tudom mi a különbség a tuningolatlan és tuningolt változat között. Pld. 3DMark is csak VGA kártya stabilitás teszt végett került fel (azt sem tudom hány pont a menő
). Utólagosan pedig van benne kihívás... egy K-s procinál csak felpöckölöm a multiplier-t és már izzanak is wattok. Ezzel még vagizni is lehet, hogy a nem tuningos 3450-el hogy értem közel 12%-os tuningot úgy, hogy szinte nem is melegszik jobban (+0.03V).
Új hozzászólás Aktív témák
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged