Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért kár tagadni, hogy az iPad nagyon ott van a szeren tablet fronton, akármennyire is utálom az zárt rendszerüket meg a személyreszabási megkötéseiket.
Hidd el, szedtem szét Xiaomi Mi Pad 4 Plus tabletet egy 9. genes iPad 10.2 mellett, s azt kellett megállapítanom, hogy milyen szar silány minőségű alkatrészek vannak a Xiaomi tablethez meg milyen idióta megoldások vannak benne(display flex kábel bekötése ahogy ki van találva).
Elárulom, hogy ahogy helyére pattintottam az új kijelzőt a Xiaomi tabletbe, azon nyomban megrepedt az üveg rajta a gomb mellett, mint a ropi. Pedig haverral csináltam, aki anno a Nokiában dolgozott, s így is törött a cucc rajta.
-
opr
nagyúr
A redmi az kb annyira felso kategoria, mint a vonatos wc-ben a budipapir. Ha neked jo es hasznalod, akkor hasznald egeszseggel, de en szandekosan nem a 100khuf-os cuccokrol beszeltem, mert az egy nagyon mas kavehaz. Ott nincs is alternativa, szoval nyilvan azt fogod venni, ha kell a tablet funkcionalitas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest