- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Utángyártott kijelző igen, ehhez a modellhez már nem lehetett másmilyet kapni, Alis is csak 2 vagy 3 eladó kínált már csak.
#33 janeszgol igen utángyártott, már nem volt más fajta. Ellenben az Ipad 9-hez könnyen lehetett találni alkatrészt itthon is, ahhoz a screen digitizer 60 Euróért lett aztán rendelve EU-s ifixit storeból.
-
válasz
Hieronymus #30 üzenetére
Akkor rosszul írtam, elvittem hozzá, én csavaroztam ki rajta a csavarokat, de a kijelzőt ő pattintotta a helyére. Óvatosan dolgozott pedig, a már bennelévő kijelzőt is egyben kiszedte, ennek ellenére az új 37 Eurós DIXSG Shenzhen JASTROL által forgalmazott Alis kijelzőnek nyomban megrepedt a széle, alig a helyére pattintotta.
-
válasz
Hieronymus #25 üzenetére
Képzeld, az iPad kijelzőjét gond nélkül kicseréltük. Ja meg előtte egy 2020-as M1-es Macbookon is gond nélkül hajtottuk végre a kijelzőcserét. Meg haver már rengeteg telefonon cserélt kijelzőt, nem most kezdte.
Amúgy biztosra vettem, hogy itt is megérkeznek a mindent is jobban tudó szakik , de magasról leszarom...
Hogy illusztráljam a dolgot, a megjelölt résznél repedt meg a kijelző, amint a helyére pattintottuk(nem, az nem a védőüvegen van)
A szakszerű csere itt nem volt lehetséges, ha az alkatrész piskótából van. Én itt megosztom a személyes a tapasztalatom, s másnak is azt ajánlom, kétszer gondolja meg, mielőtt olcsó kínai tabletet vesz.
-
Azért kár tagadni, hogy az iPad nagyon ott van a szeren tablet fronton, akármennyire is utálom az zárt rendszerüket meg a személyreszabási megkötéseiket.
Hidd el, szedtem szét Xiaomi Mi Pad 4 Plus tabletet egy 9. genes iPad 10.2 mellett, s azt kellett megállapítanom, hogy milyen szar silány minőségű alkatrészek vannak a Xiaomi tablethez meg milyen idióta megoldások vannak benne(display flex kábel bekötése ahogy ki van találva).
Elárulom, hogy ahogy helyére pattintottam az új kijelzőt a Xiaomi tabletbe, azon nyomban megrepedt az üveg rajta a gomb mellett, mint a ropi. Pedig haverral csináltam, aki anno a Nokiában dolgozott, s így is törött a cucc rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest