Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért kár tagadni, hogy az iPad nagyon ott van a szeren tablet fronton, akármennyire is utálom az zárt rendszerüket meg a személyreszabási megkötéseiket.
Hidd el, szedtem szét Xiaomi Mi Pad 4 Plus tabletet egy 9. genes iPad 10.2 mellett, s azt kellett megállapítanom, hogy milyen szar silány minőségű alkatrészek vannak a Xiaomi tablethez meg milyen idióta megoldások vannak benne(display flex kábel bekötése ahogy ki van találva).
Elárulom, hogy ahogy helyére pattintottam az új kijelzőt a Xiaomi tabletbe, azon nyomban megrepedt az üveg rajta a gomb mellett, mint a ropi. Pedig haverral csináltam, aki anno a Nokiában dolgozott, s így is törött a cucc rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest