Új hozzászólás Aktív témák
-
laed
aktív tag
Teljesen halott kategoria
A forgalmukat nem csak 1 háztartás adja ki.....
Szóval ehhez képest nálunk rajta lóg a család. Olcsóbb, mint 1 laptop. Még nekem is van, pedig főleg az asztalit használom a netre.
A tablet általában akkor kell, ha másik helyiségbe vagyok.Inkább túlkínálat van, mint ahogyan azt előttem már mondták.
-
Narxis
nagyúr
Vajon melyik telefont lehet minimum 12-es képernyőre kinytini és 6-osra összecsukni? Ilyen még egy darabig biztos nem lesz. Nekem igenis jó a tablet, akkor vennék ipadot ha semmilyen használható androidos nem lenne. Miért? Mert erre vettem meg appokat, ezt ismerem, ugyan nem lenne nehéz azt a féltucat appot beszerezni ipad-ra amit nagyrészt tableten használok, mert játszani nem játszom rajta de akkor is idegenkedem tőle. A tablet az az eszköz amin kényelmesen tudsz tartalmat fogyasztani, nem teremteni, csak fogyasztani. A PC vagy laptop ami tartalomkészítésre van, a telefon pedig tartalomelérésre minden körülmény között. A Google az android elterjedtsége miatt már nincs rákényszerítve sokmindenre, az meg, hogy kukáznak valamit a Google-nél lassan mindennapos hír. Remélem azért a Samsung-Lenovo-Xiaomi nem adja fel de a OnePlus tablet se tűnik rossznak.
-
Nyilván mindenki magából indul ki, szerintem nem halott az androidos tablet piac. Akinek androidos telefonja van (a felhasználók 70 %-a
) az nagyon nagy valószínűséggel androidos tabletet fog venni.
Az más kérdés, hogy általában egy tablet 2-3 generáció telefont fog át időtartamban, tehát darabra sokkal kevesebb tabletet lehet eladni, mint telefont.
-
"Teljesen halott kategoria, aminek raadasul jovoje sincs mar kozeptavon (~10 ev) se."
Ez azért elég szűklátókörű komment volt, már ne is haragudj!
Igenis van az android tableteknek piaca, még ha szűk is. Most vettem egy Oneplus Pad-et, de eddig is volt a családban tablet, több is. Mivel jelennek meg új tabletek, sőt, idén több jelent meg szerintem, mint tavaly, azt mutatja, hogy van ezekre a cuccokra fizetőképes igény. A gyártók sem hülyék. Ráadásul, én például egyszerűen hányok az iPad OS-től, plusz azok az appok, amelyeket megvettem androidra, így használhatók jórészt tableten is. Az, hogy az Android szegmens inkább a középkategóriára és az abszolút belépőszintre lő a prémium árazású modellek piaca helyett, egy sajátosság, többnyire telefonban is ez a réteg megy. De az Apple is kínál olcsóbb tabletet, gyaníthatóan ott sem a félmillás példányok fogynak a legjobban, hanem a Minik.
A Google tabletekért mondjuk nem kár, bár a Google Home rendszerbe nagyon szépen tudták volna integrálni őket (az állvány egy tuti ötlet!) , már ha nem lenne az egész egy foshuzat. Két Nest Hubbal, chromecast audiókkal és tévékkel megpakolva is agyf@szt kapok néha az egésztől, pláne a magyar nyelv asszisztensen belüli támogatásának hiányától.
"Droid oldalon meg jonnek szepen lassan a mindenfele nyitogathato/hajtogathato/tekergetheto telefonok'
Mert 12-es, 14-es méretre nyitható telefon nem igazán lesz a közeljövőben. Pláne nem annyiért, amennyiért ma egy 12-es tabletet veszel. Ezek kiegészítő eszközök, és attól, hogy Neked haszontalanok, másnak még lehetnek hasznosak.
-
BoB
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest