- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
charlie_hu #90 üzenetére
A fókuszálással is lehetnek gondok, az obik fókusza infrában nem ott van, mint láthatóban. Ma végre kézhezkaptam a Hong-kongi szűrőimet (citiwide, 50$ volt a 720+850+950-es, 77mm-es készlet), és kipróbáltam egy 550D-n, itt a 850nm-es képe, feketefehérben:
A szűrőkről még annyit, hogy a 720nm-esen erős napfényben át lehet látni (ha jól tudom, a 10x ennyibe kerülő hoya is ilyen), a másik kettő totál fekete az emberi szemnek.
A hullámhosszak is valszleg el vannak találva, mert amíg 720-asnak elég volt 1sec expóidő, a 850esnek 5sec, a 950-esbek 20 sec kellett. (sajna nincs közeli infravörös mérőműszer a közelben, hogy kimérhessem a szűrő áteresztését). színeket még nem tudtam a 720assal készített képre csalni, de először a fókusszal akarok kezdeni valamit, ez így borzasztóan életlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Saab, Volvo topik
- Synology NAS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged